Όροι του Προγράμματος Πιστότητας My Rewards.

Το Πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να αναγνωρίζει και να ανταμείβει του πιστούς πελάτες της Simply Herbal. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις (“Όροι”) ισχύουν για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους. Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του προωθητικού προγράμματος, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους που περιγράφονται στο παρόν και όλους τους όρους που ενσωματώνονται με παραπομπή . Εάν δεν συμφωνείτε, μη συμμετέχετε σ’αυτό το πρόγραμμα.

Δικαίωμα Χρήσης

Το Πρόγραμμα δεν απευθύνεται ούτε προορίζεται για χρήση από οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 18 ετών. Με την παρούσα δηλώνετε και βεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμά μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει οποιοδήποτε ισχύοντα τοπικό, εθνικό ή διεθνή νόμο ή κανονισμό . Τα νομικά πρόσωπα δεν μπορούν να συμμετέχουν. Κάθε μέλος του Προγράμματος μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό συνδεδεμένο σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εγγραφή

Για να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα πιστότητας εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό υποβάλλοντας το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας ή χρησιμοποιήστε το λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει για την Ιστοσελίδα.
Ξεκινήστε να κερδίστε πόντους αμέσως!

Κατά την εγγραφή σας, ανεξάρτητα από τη μέθοδο, συμφωνείτε: 1) Να παρέχετε ακριβείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας και 2) Να διατηρείτε και να ενημερώνετε προσηκόντως τις πληροφορίες σας, ώστε να είναι ακριβείς, επικαιροποιημένες και ολοκληρωμένες. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασής σας, και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας.

Εάν οι πληροφορίες που μας παρέχετε δεν είναι ακριβείς ή πλήρεις, ενδέχεται να σας εμποδίσουμε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα ή να ακυρώσουμε την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα. Κάθε άτομο μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό προγράμματος πιστότητας. Αν διαπιστωθεί ότι έχετε δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς προγράμματος, ενδέχεται να ακυρώσουμε όλους τους λογαριασμούς σας.

Κερδίζοντας Πόντους

Τα οφέλη που προσφέρονται στη διάθεσή σας μέσω του Προγράμματος βασίζονται στον αριθμό των “Πόντων” που κερδίζετε. Μπορείτε να λάβετε Πόντους μέσω των Επιλέξιμων Αγορών (όπως ορίζονται παρακάτω) και με τη συμμετοχή σας σε άλλα ειδικά προγράμματα και προωθητικές προσφορές ( όπως ορίζονται παρακάτω) που ανακοινώνονται από την Simply Herbal ή τους τρίτους εταίρους της κατά καιρούς.

Επιλέξιμες αγορές: Αγορές προϊόντων (μετά την εφαρμογή προωθητικών προσφορών, προ φόρων και τελών αποστολής) που γίνονται online.

Προωθητικές Προσφορές: Άλλα ειδικά προγράμματα και διαφημιστικές προσφορές που κερδίζουν Πόντους μπορεί να γίνονται από εμάς ή από συνεργαζόμενους εταίρους μας από καιρό σε καιρό , κατά την κρίση μας. Τέτοιες προσφορές θα υπόκεινται επίσης σε τυχόν επιπλέον όρους που προβλέπονται στην εκάστοτε προωθητική προσφορά.

Κερδίζετε πόντους με βάση την αξία της αγοράς σας σε αναλογία ένας (100) Πόντοι για κάθε ένα ευρώ (€ 1,00) που ξοδεύετε. Οι Πόντοι πιστώνονται στον λογαριασμό σας μόνο όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί. Οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας είναι διαφημιστικοί και δεν έχουν καμία αξία μετρητών. Δεν υπάρχουν συνδρομές μελών που συνδέονται με το Πρόγραμμα. Μόλις επαληθευτούν, οι Πόντοι σας θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα πιστότητας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Πόντους σας εισερχόμενοι στο ιστορικό του λογαριασμού σας. Οι Πόντοι ισχύουν μόνο για 6 μήνες από την ημερομηνία πίστωσής τους στον λογαριασμό σας. Μετά το πέρας των 6 μηνών αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό σας.

Ανταμοιβές

Όταν συγκεντρωθούν πόντοι ίσης αξίας με την επόμενη παραγγελίας σας, κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, θα εμφανιστεί ο τρόπος πληρωμής “Πληρώστε με τους πόντους σας”. Έτσι θα ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας την αξία των αγορών σας με τους πόντους σας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, οι πόντοι θα αφαιρεθούν αυτόματα από τον λογαριασμό σας.

Πρόσθετοι όροι προγράμματος

Η Simply Herbal διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον λογαριασμό πιστότητας σας ή / και τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα, εάν αποφασίσουμε κατά την κρίση μας ότι έχετε παραβιάσει αυτούς τους Όρους, έχετε περισσότερους από έναν (1) λογαριασμό ή ότι η χρήση του λογαριασμού σας είναι μη εξουσιοδοτημένη, παραπλανητική, δόλια ή άλλως παράνομη.

Η Simply Herbal έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, να:

Τερματίσει, να ακυρώσει ή να αλλάξει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης, τις ανταμοιβές ή / και οποιαδήποτε συγκεκριμένη ανταμοιβή ή όφελος που προσφέρουμε.
Αλλάξει τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις για τη απόκτηση Πόντων , ή για μία συγκεκριμένη Ανταμοιβή.
Αλλάξει τον χρόνο που έχετε για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε μια συγκεκριμένη Ανταμοιβή.
Αλλάξει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του προγράμματος επιβράβευσης.
Εάν το Πρόγραμμα Επιβράβευσης τερματιστεί οι Ανταμοιβές που κερδίσατε αλλά δεν χρησιμοποιήσατε θα λήξουν την ημερομηνία κατά την οποία λήγει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Οι κερδισμένες αλλά μη εξαργυρωθείσες Ανταμοιβές είναι άκυρες μετά την ημερομηνία αυτή.

Επιστροφές Προϊόντων και Πόντοι

Εάν ακυρώσετε μια αγορά ή επιστρέψετε την αγορά σας, το σύστημά μας θα αφαιρέσει τους Πόντους που σας πιστώθηκαν για την αγορά αυτή από το λογαριασμό σας. Αν έχετε ήδη εξαργυρώσει αυτούς τους Πόντους, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρνητικό υπόλοιπο Πόντων στο λογαριασμό σας.

Τροποποιήσεις

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, μπορούμε να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας ενημερωμένους ή αναθεωρημένους Όρους και Προϋποθέσεις εδώ. Ελέγξτε συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αναθεωρήσεις αυτών των Όρων. Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά από εμάς, τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος των τροποποιήσεων. Η χρήση του Προγράμματος μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή στους Όρους θα θεωρηθεί ως η ρητή αποδοχή σας σε τέτοιους τροποποιημένους όρους και συμφωνείτε επίσης ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους τροποποιημένους Όρους.

Επιπρόσθετα, η Simply Herbal μπορεί ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση ή ευθύνη: 1) Να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία ή την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα τους. 2) Να αλλάξει, να αναθεωρήσει ή να τροποποιήσει την Εφαρμογή ή την Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα τους. 3) Να διακόψει τη λειτουργία της Εφαρμογής ή της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε μέρους τους για συντήρηση και υποστήριξη. 4) Να επιβάλλει όρια σε ορισμένα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες ή να περιορίζει την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα και / ή 5) Να τερματίσει την εξουσιοδότηση, τα δικαιώματα και την άδεια που χορηγούνται εδώ. Μετά τη λήξη, τα δικαιώματα και οι άδειες που χορηγούνται σ’ εσάς θα τερματιστούν και θα πρέπει να διακόψετε κάθε χρήση της Εφαρμογής.

Αποποίηση Ευθύνης

Η Simply Herbal δεν είναι υπεύθυνοι έναντι σας για τυχόν καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει αυτής της συμφωνίας, οι οποίες προκύπτουν από οποιαδήποτε αιτία πέραν του ελέγχου μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν γεγονότων ανωτέρας βίας.

Περιορισμοί Ευθύνης

Έχουμε λάβει κάθε μέριμνα κατά την προετοιμασία του Προγράμματος. Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε σχέση με το περιεχόμενό του ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το Πρόγραμμα μας. Αν ενημερωθούμε για οποιεσδήποτε ανακρίβειες στο Πρόγραμμά μας, θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, αποκλείουμε κάθε ευθύνη για απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος σε σχέση με το Πρόγραμμά μας και οποιαδήποτε Ιστοσελίδα ή εφαρμογή συνδεδεμένη με το Πρόγραμμά μας . Αυτό βεβαίως δεν επηρεάζει την ευθύνη μας, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, το Πρόγραμμα μας δεν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Προσωπικά δεδομένα

Ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που βρίσκεται στο www.simply-herbal.com, η οποία ενσωματώνεται στο παρόν, και διέπει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στην Simply Herbal μέσω του Προγράμματος.

Ερωτήσεις

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@simply-herbal.com

Μετάφραση των Όρων

Μπορούμε να παρέχουμε μια μετάφραση της ελληνικής έκδοσης των Όρων σε άλλες γλώσσες. Εαν υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ της ελληνικής έκδοσης των Όρων και της μεταφρασμένης έκδοσης , η ελληνική έκδοση των Όρων υπερισχύει έναντι των άλλων.