Ενυδάτωση Σώματος για Άψογη Επιδερμίδα τον Χειμώνα

Ενυδάτωση Σώματος για Άψογη Επιδερμίδα τον Χειμώνα

Η ενυδάτωση σώματος είναι ένα βασικό βήμα περιποίησης σε κάθε εποχή. Το χειμώνα, το σώμα σου είναι ”κρυμμένο” χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τη φροντίδα του. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η τριβή με τα στενά ρούχα και οι μειωμένες ανάγκες για νερό λόγω της θερμοκρασίας, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα σου, με αποτέλεσμα η έντονη ξηρότητα να κάνει την εμφάνισή της.

Η προστασία του δέρματος ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να είναι το κύριο και βασικό μέλημά σου. Όλοι θέλουμε ένα λαμπερό δέρμα.
Κάθε καλλυντικό που αγοράζουμε αλλά και η τροφή που καταναλώνουμε μπορεί να μας προσφέρει λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα.
Η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα να ξεκινά η γήρανση της επιδερμίδας.

Υιοθέτησε τέσσερα απλά και βασικά καθημερινά βήματα για να επιβραδύνεις τη γήρανση και να διατηρήσεις το δέρμα σου σφριγηλό, ελαστικό και νεανικό.
1. Νερό: Αύξησε την πρόσληψη σε περίπου 2 λίτρα την ημέρα, συνδυάζοντας και την κατανάλωση αντιοξειδωτικών ροφημάτων όπως τσάι και χαμομήλι. Έτσι ο οργανισμός ξεκινά να ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω και η υφή του δέρματος να γίνεται πιο λεία και λαμπερή.
2. Απολέπιση: Με αμυγδαλέλαιο και ζάχαρη απομάκρυνε δύο φορές την εβδομάδα τα νεκρά κύτταρα. Έτσι γίνεται λείανση της υφής του δέρματος ώστε να γίνει ανάπλαση και σύσφιξη με τη δημιουργία νέου κολλαγόνου, καθώς και μείωση τοπικού οιδήματος και κατακράτησης αν υπάρχουν.
3. Καθαρισμός: Ένα μπάνιο είναι ο ιδανικός τρόπος να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική ημέρα. Φρόντισε να καθαρίζεις το σώμα σου με ήπια φυτικά αφρόλουτρα που σου προσφέρουν την ευεξία αλλά και την καθαριότητα που επιθυμείς ώστε το δέρμα σου να παραμείνει απαλό.
4. Ενυδάτωση σώματος : Για ”μεταξένιο” δέρμα, φρόντισε να μην υποτιμάς τη δύναμη που έχουν οι κρέμες σώματος μετά το ντους.

Αν θες να αγγίζεις το δέρμα σου, να το νιώθεις απαλό και να το απολαμβάνεις, η ενυδατική κρέμα σώματος είναι ο καλύτερος φίλος σου.
Μείωσε το “τράβηγμα” του δέρματος και κάνοντας ελαφρύ μασάζ από κάτω προς τα επάνω βελτίωσε την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας την επιδερμίδα σου να δείχνει πραγματικά υγιής και λαμπερή. Η ενυδάτωση κάνει θαύματα στην επιδερμίδα και η φύση, πλούσια σε ενυδατικά έλαια μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ξανά το δέρμα σου όπως το ονειρεύεσαι.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα βασικό συστατικό που κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας, την ανανεώνει και επαναφέρει την ελαστικότητά της.
Άλλα ευεργετικά έλαια είναι το ελαιόλαδο, το έλαιο αργκάν, το σησαμέλαιο, το έλαιο τριαντάφυλλου, το έλαιο μποράγκο, το έλαιο καλέντουλας και το έλαιο τζοτζόμπα! Αυτά προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, αίσθηση αναζωογόνησης και παράλληλα αντιγηραντικές, συσφικτικές και ενυδατικές ιδιότητες!

Έναν απόλυτο συνδυασμό από αυτά τα έλαια-πρωταγωνιστές της ευεξίας περιέχουν τα προϊόντα της Simply Herbal.
Οι κρέμες σώματος της Simply Herbal είναι πλούσιας υφής και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες. Διατίθενται σε τέσσερις μυρωδιές που σε ταξιδεύουν : γιασεμί, καρύδα, πούδρα και αύρα ωκεανού.
Η κρέμα σώματος με άρωμα πούδρα ξεχωρίζει για το κοινό γιατί έχει την χαρακτηριστική μυρωδιά που από παιδιά αγαπάμε και παρέχει βελούδινο δέρμα.
Εφάρμοσε καθημερινά μια πλούσια κρέμα σώματος ώστε το δέρμα σου να είναι πάντα απαλό και λαμπερό.

Το γαλάκτωμα σώματος της Simply Herbal είναι ένα νέο προϊόν για τους λάτρεις της λεπτόρρευστης υφής και αποτελεί ένα συνδυασμό δέκα ευεργετικών αιθέριων ελαίων. Κυκλοφορεί σε τρείς υπέροχες μυρωδιές : βανίλια, ρόδι και μέλι-γάλα.
Κάνε ένα καλό καθαρισμό και μετά εφάρμοσε το γαλάκτωμα σώματος. Έτσι θα έχεις δημιουργήσει μια basic αλλά αποτελεσματική skincare ρουτίνα που θα σου χαρίσει την ιδανική επιδερμίδα εάν την ακολουθήσεις ευλαβικά κάθε μέρα.

Δίνοντας έμφαση στην φροντίδα της φύσης και έχοντας ποσοστό φυσικών συστατικών μεγαλύτερο του 90% η Simply Herbal συνδυάζει την ποιότητα με αγαπημένες μυρωδιές και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα και δημιουργεί κρέμες και γαλακτώματα σώματος που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Κάνε την ενυδάτωση σώματος καθημερινή σου συνήθεια και θα δεις το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα σου να αναπλάθεται. Οι κρέμες και τα γαλακτώματα σώματος της Simply Herbal σε βοηθούν να προσφέρεις στον εαυτό σου εντατική φροντίδα με άμεσο αποτέλεσμα.