Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας στην Τράπεζα Eurobank.H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@simply-herbal.com . Aν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2610 992 104. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί. Τράπεζα Eurobank
  Αρ. Λογαριασμού: 00260151140200718970
  IBAN: GR7302601510000140200718970* Ισχύει μόνο για Ελλάδα.
 2. Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2€ ). Δωρεάν Αντικαταβολή για αγορές των 35€ και άνω.
  H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής. (Ισχύει μόνο για Ελλάδα).
 3. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας Visa, MasterCard, Maestro. Πληρώνοντας με την κάρτα σας κερδίζετε 10% έκπτωση στην παραγγελία σας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank  e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 4. Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.
 5. Με τους πόντους σας. Μετατρέπετε τους πόντους σας σε ευρώ και πραγματοποιείτε την αγορά σας. Ισχύει για 1000 πόντους κι άνω.