Πανάδες στο πρόσωπο. Αντιμετωπίστε τες με φυσικό τρόπο

Πανάδες στο πρόσωπο. Αντιμετωπίστε τες με φυσικό τρόπο

Μάθε πώς να επαναφέρεις τον ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου.

Οι δυσχρωμίες στο δέρμα είναι ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο που αν και μας δυσκολεύει υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί. Η επιδερμίδα με κηλίδες παύει να είναι λαμπερή, είναι ανομοιογενής και θαμπή. Οι κηλίδες μπορεί να είναι θέμα δερματικής προδιάθεσης, ηλιακής ακτινοβολίας, εγκυμοσύνης αλλά και ορμονικών διαταραχών! Εμφανίζονται ανεξάρτητα από την ηλικία και οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή μελανίνης, μιας χρωστικής του σώματός μας που σε φυσιολογικά επίπεδα μας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι πανάδες στο πρόσωπο μας απασχολούν περισσότερο καθώς είναι πιο εμφανείς και το πρόσωπό μας είναι ένα σημείο στο σώμα μας διαρκώς εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία.

Πώς φεύγουν οι πανάδες στο πρόσωπο; – φυσική αντιμετώπιση.

1. Αντιμετώπισε τις πανάδες φυσικά χωρίς να αγχώνεσαι.
Ξεκινώντας με το πιο βασικό, ΜΗΝ αμελείς ποτέ τον εαυτό σου αλλά και το αντιηλιακό σου. Ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά η αντιηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω, καθώς βοηθά στο να μην είναι τόσο έντονες οι ήδη υπάρχουσες δυσχρωμίες στο δέρμα σου και εμποδίζει την εμφάνιση νέων κηλίδων.
Δυστυχώς, η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο πρώτος παράγοντας πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Η έκθεση στην UV ακτινοβολία, επιταχύνει την αφυδάτωση και τη γήρανση του δέρματος μας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, κηλίδες και ερεθισμοί.
2. Χρησιμοποίησε εντατικά στη ρουτίνα σου, προϊόντα περιποίησης που διαθέτουν φυσικά συστατικά για τη λεύκανση της επιδερμίδας. Οι ολιγοήμερες θεραπείες με έντονα χημικά συστατικά δεν αποτελούν τη σωστή λύση ώστε το δέρμα σας να επανέλθει ομοιόμορφα.

 

Πανάδες προσώπου – θεραπεία.

Πολλές φορές προσπαθούμε να καταφύγουμε σε μια κρέμα για πανάδες που υπόσχεται λύσεις εξπρές ή σε επεμβατικές θεραπείες. Μην απογοητεύεσαι και μάθε πως η φύση διαθέτει κορυφαία λευκαντικά συστατικά με δραστικές και ευεργετικές ιδιότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις μια μόνιμη λύση για τις δυσχρωμίες σου.
Φυτικά έλαια γνωστά για τις λευκαντικές τους ιδιότητες:

-Εκχυλίσματα αχίλλειας, λαγομηλίας και τίλιο:
Συνιστώνται για μετά την έκθεση στον ήλιο.
Παρέχουν στυπτικά και αντιβακτηριακά οφέλη στο δέρμα.

-Αιθέριο έλαιο λεμόνι:
Aναζωογονεί το θαμπό δέρμα. Στυπτικό, αποτοξινωτικό και καταπραϋντικό για την επιδερμίδα.

-Έλαιο καρύδας:
Διεισδύει και θρέφει το δέρμα, καθιστώντας το πιο λαμπερό και υγιές.
Παρέχει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες σε ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

-Σησαμέλαιο:
Εμποδίζει την εμφάνιση των ορατών σημαδιών γήρανσης.
Συμβάλλει στην αναπλήρωση λιπιδίων και επομένως στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα μας.

-Έλαιο μακαντάμια:
Παρέχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και λευκαντικές ιδιότητες στο δέρμα.
Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ως εκ τούτου, μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

-Έλαιο αβοκάντο:
Έχει αναγεννητικές ιδιότητες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου οδηγώντας σε πιο σφριγηλό δέρμα με αυξημένη ελαστικότητα. Επιπλέον, χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και δρα κατά των ελεύθερων ριζών.

Το δέρμα μας εκτίθεται στις επιβλαβείς δράσεις του ηλίου. Για να το προστατέψουμε και να προλάβουμε τις πανάδες από τον ήλιο είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε τη φύση και να βρούμε ένα προϊόν που δεν ερεθίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα μας παρέχει τις λευκαντικές, αντιγηραντικές ιδιότητες και τα οφέλη των παραπάνω φυσικών συστατικών.
Ένας απόλυτα αρμονικός συνδυασμός με 93% φυσικά συστατικά είναι το διφασικό ελιξίριο no spot elixir από τη Simply Herbal. Βελούδινη υφή και διακριτικό άρωμα. Ένα φυσικό προϊόν που επανορθώνει τις κηλίδες και δίνει έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και παρέχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία. Χάρη στα λευκαντικά συστατικά του βελτιώνει σε βάθος τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ενώ εμποδίζει την επανεμφάνιση των δυσχρωμιών.

Οι πανάδες στο πρόσωπο είναι κάτι το οποίο θα πάψει να σε απασχολεί, αφού θα απαλλαγείς από αυτές με την κρέμα για πανάδες της Simply Herbal. Είναι καιρός να αποκτήσεις την όψη που αναζητάς. Το δέρμα σου θα γίνει ξανά λαμπερό και ομοιογενές.

Tip: Όλα τα προϊόντα για πανάδες χρησιμοποιούνται το βράδυ μετά τον καθημερινό σου καθαρισμό!