Περιποίηση Χειλιών: Προστασία και Ενυδάτωση Με Φυσικό Τρόπο

Περιποίηση Χειλιών: Προστασία και Ενυδάτωση Με Φυσικό Τρόπο

Η περιποίηση χειλιών είναι απαραίτητη για την προστασία και την επαρκή ενυδάτωση της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Τα σκασμένα χείλη είναι μια ευαίσθητη περιοχή και έχουν ανάγκη μια ιδιαίτερη φροντίδα!

Τα χείλη ανήκουν στην πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου. Ένα όμορφο χαμόγελο είναι αυτό που μας ομορφαίνει και μας φέρνει πιο κοντά. Η ευαίσθητη αυτή περιοχή ταλαιπωρείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από τις εναλλαγές θερμοκρασίας, τον ήλιο και την καθημερινότητα. Τα σκασμένα, ξηρά και αφυδατωμένα χείλη είναι κάτι που όλοι αντιμετωπίζουμε συχνά.

Πρώτο βήμα για να ανακτήσουν τα χείλη μας τη χαμένη υγρασία και βελούδινη υφή τους είναι η απολέπιση. Κάθε 15 μέρες είναι σωστό να κάνουμε μια φυσική απολέπιση. Απαλά και προσεκτικά με ένα κουταλάκι μέλι και λίγη ζάχαρη κάνουμε απαλό μασάζ στα χείλη μας για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Έτσι τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται από τα χείλη μας και η επιφάνεια τους είναι λεία και έτοιμη να απορροφήσει καλύτερα όποιο προϊόν ενυδάτωσης χρησιμοποιήσουμε.

Σημαντικό είναι επίσης να προσέχουμε σε περιόδους που τα χείλη μας είναι σκασμένα να αποφεύγουμε τα πικάντικα και πολύ αλμυρά τρόφιμα που ερεθίζουν περισσότερο την περιοχή.

Τέλος ιδιαίτερα σημαντική είναι η υγρασία. Πίνοντας αρκετό νερό και ενυδατώνοντας τον οργανισμό μας εκ των έσω τα χείλη μας διατηρούνται ενυδατωμένα και δεν αναγκαζόμαστε να τα γλύφουμε συχνά, γεγονός που τα ενυδατώνει στιγμιαία αλλά τους προκαλεί περισσότερο ερεθισμό.

Η φύση έχει τη λύση για την ενυδάτωση και προστασία των χειλιών μας!

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ: Θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Διατηρεί την ελαστικότητα των χειλιών και τα προστατεύει από ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ: Υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Απορροφάται εύκολα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ: Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Καταπολεμά την γήρανση και την ξηρότητα.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ: Καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Διατηρεί την υγρασία των χειλιών και έχει αντισηπτική δράση, γεγονός που επιταχύνει τη θεραπεία των μικροπληγών.

Η σωστή ενυδάτωση, βοηθά στη διατήρηση της όμορφης εμφάνισης των χειλιών.

Τα lip balm της Simply Herbal είναι ένα μείγμα όλων των παραπάνω φυσικών βουτύρων και ελαίων. Προσφέρουν άριστη θρέψη και προστασία καθώς διατηρούν τα χείλη σας υγιή, απαλά και όμορφα. Θα τα βρείτε σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις (βρώσιμες και χωρίς πρόσθετα). Lip balm βανίλια, lip balm μέλι, lip balm μπισκότο και lip balm καραμέλα! Δοκιμάστε τα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση χειλιών και πείτε αντίο στα ξηρά και σκασμένα χείλη!