Υποδέξου την Άνοιξη με ανανεωμένο δέρμα!

Υποδέξου την Άνοιξη με ανανεωμένο δέρμα!

Η πιο όμορφη εποχή είναι εδώ και φέρνει μαζί της μια αίσθηση ανανέωσης! Μετά από τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα σου είναι έτοιμο για μια αλλαγή! Βοήθησέ το να ακτινοβολεί και να λάμψει από υγεία, υιοθετώντας τα παρακάτω απλά βήματα στη ρουτίνα σου.

Bήμα 1: Απολέπιση

Ένα ήπιο scrub σε πρόσωπο και σώμα 1-2 φορές την εβδομάδα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προσδίδει στο δέρμα σου την απαραίτητη ανοιξιάτικη λάμψη! Κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και έτσι ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιήσεις scrub που περιέχουν ήπιους κόκκους και extra ενυδατικούς παράγοντες! Προτίμησε φυσικές λύσεις όπως το face scrub με κόκκους από καρπό ελιάς και το body scrub με κόκκους αργκάν! Ιδανικά προϊόντα με μοναδικούς συνδυασμούς φυσικών ελαίων που προσδίδουν στο δέρμα βελούδινη υφή! Μετά από ένα σωστό scrub, η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη να υποδεχτεί και να απορροφήσει σωστά κάθε ενυδατικό παράγοντα!


Βήμα 2: Ενυδάτωσε το δέρμα σου με αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση. Φρόντισε να βάλεις σήμερα κιόλας στη διατροφή σου αλλά και στο δέρμα σου τις υπερτροφές! Όσο πολύχρωμο και πράσινο πρέπει να είναι το πιάτο σου έτσι πρέπει να είναι και η serum σου. Χρησιμοποίησε face serum για ενυδάτωση και αντιγήρανση, το βράδυ αλλά και το πρωί κάτω από το αντιηλιακό σου! Τα serum έχουν την ιδιότητα να μην "βαραίνουν" την επιδερμίδα, και λόγω της λεπτόρρευστης υφής τους εισέρχονται στις λεπτές γραμμές έκφρασης, αφήνοντας τους πόρους να αναπνέουν! Γνωρίζοντας πολύ καλά αυτές τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, έχουμε δημιουργήσει ένα φυσικό face serum με ακτινίδιο, ρόδι και ιπποφαές, που προσφέρει στο δέρμα σου υψηλή αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική προστασία ενώ συσφίγγει και προστατεύει από την περιβαλλοντική γήρανση.

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και επομένως ενισχύει την φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου που κάνει το δέρμα μας. Η βιταμίνη C μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και τις δυσχρωμίες, ενισχύοντας την επιδερμίδα και δίνοντας της ομοιόμορφο τόνο και λάμψη! Η βιταμίνη C είναι ένα φυσικό λευκαντικό, που ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και καταπολέμα τη θαμπή όψη της επιδερμίδας. Το Night balm με βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ και αιθέριο έλαιο λεμόνι είναι το boost φρεσκάδας που χρειάζεται το δέρμα σου κάθε βράδυ!

Βήμα 4: Ανακάλυψε τα λάδια

Τα λάδια είναι πολλές φορές "παρεξηγημένα" για την υφή και την αποτελεσματικότητα τους. Ωστόσο η σωστή χρήση ενός ξηρού λαδιού - dry oil σε σώμα και μαλλιά παρέχει μια ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία στο σώμα και την τρίχα σου! Εφαρμόζοντας ένα dry oil ταμποναριστά στο δέρμα σου, με φροντίδα και ελαφριά πίεση ώστε να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, βοηθά το προϊόν να εισέρχεται στην επιδερμίδα σου ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται να απορροφήθει, και μεγιστοποιεί τα οφέλη του. Την Άνοιξη προτίμησε ένα ξηρό λάδι για ενυδάτωση στο σώμα και στα μαλλιά καθώς δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και προσφέρει τις αντιγηραντικές ιδιότητες που χρειάζεσαι βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και των μαλλιών σου. Στη Simply Herbal έχουμε δημιουργήσει για εσένα ένα ξηρό ιριδίζον λάδι με μαγευτικό άρωμα καρύδας, αλλά και την top επιλογή ενός καθαρά ανοιξιάτικου floral αρώματος που θα σε ταξιδέψει! Μοναδική υφή και συνδυασμός ελαιών που παρέχουν ιδιαίτερη φροντίδα σε σώμα και μαλλιά!

Βήμα 5: Φτιάξε τη διάθεση σου

Τι καλύτερο από την Ανοιξιάτικη διάθεση να συνδυάζεται με μοναδικά αρώματα! Η Άνοιξη είναι μια ανάλαφρη εποχή που αποχωριζόμαστε τις βαριές μυρωδιές και αναζητούμε ανάλαφρη διάθεση. Φέτος δοκίμασε κάτι καινούργιο! Τρία δροσερά αναζωογονητικά hair & body mist σε Ανοιξιάτικες συσκευασίες, που θα γίνουν η γρήγορη και δροσερή παρέα σου στο σώμα και στα μαλλιά. Εύκολη on the go συσκευασία, για να μυρίζεις όλη την ημέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους.

Η μετάβαση στην Άνοιξη κάνει την ανάγκη της παραπάνω προστασίας της επιδερμίδας πιο επιτακτική. Δίνοντας έμφαση στην φροντίδα της φύσης και έχοντας ποσοστό φυσικών συστατικών μεγαλύτερο του 90% η Simply Herbal συνδυάζει την ποιότητα με αγαπημένες μυρωδιές και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα και δημιουργεί προϊόντα που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.